inari kesä

Inarin kesä tarjoaa hienot mahdollisuudet niin Inarijärvellä ja sen saaristossa, syvällä erämaassa kuin tunturin huipulla.

Fine hiking- vaellusretket tunturiin ja Inarijärven saariin

Aina erämaakohteen ei tarvitse olla usean kymmenen kilometrin kävelymatkan päässä tiestä, eikä sinne tarvitse kulkea 20kg rinkka selässä. Valitsemme upeita kohteita tuntureista ja Inarijärven saarista, jotka ovat helposti saavutettavissa, tai vaihtoehtoisesti kuljemme osan matkaa lentäen tai muuta moottori avusteista ajoneuvoa käyttäen. Fine hiking-retkillä keskitymme ehdottomasti myös hyvään ruokaan ja juomaan. Näillä retkillä on aikaa katsella maisemia ja nauttia hyvästä seurasta, mutta kuitenkin vaelluksen tuoma fiilis erämaassa on retken keskiössä.

Easy Outdoor- vaellusretket tunturiin ja Inarijärven saariin

Näille retkille voit tulla ilman varusteita, ihan vaikka hetken
mielijohteesta! Kaikki varusteet saat meiltä.
Retket räätälöimme toiveidesi mukaisesti.
Maastopyöräilyretki tunturiin
Maastopyöräilyretkellä tunturiin pääset haastamaan itsesi ja saavuttamaan upeita kohteita. Retken toteutus onnistuu myös aloittelijoille, jolloin valitsemme reitit ja nopeuden taitotasojen perusteella jokaiselle sopivaksi. Tule ylittämään tunturi ja itsesi!

Kuningasrapumatka Varanginvuonoon

Tätä reissua ei kannata jättää kokematta.
Safarin kesto on 3- 6 h,  jonka aikana koetaan rapumerrat ja seurataan rapujen käsittelyä laivan kannella, sekä nautitaan tuoreista ravuista tehty lounas laivan mesissä viinin kera. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus halutessaan kalastaa muita Jäämeren herkkuja, kuten seitiä ja pallasta tai nauttia ihan vain Jäämeren tunnelmasta ja tuoksusta. Halutessasi voit myös pulahtaa Jäämereen. Tämä retki on mahdollista toteuttaa päivä sekä yön yli- retkenä.
Yön yli retkillä yövytään upeissa Lodgeissa aivan Jäämeren rannalla. Yön yli- retkille on mahdollista ottaa maksimissaan 12 osallistujaa ja se sisältää myös saunan sekä illallisen.
Risteily Inarijärvellä
Risteily Inarijärvellä toteutetaan vesibussilla tai pienemmällä aluksella, johon mahtuu noin 4-10 henkilöä. Lisäksi on mahdollisuus tutustua Inarijärveen ja sen koskemattomiin, mystisiin saariin Day Cruiserilla, joka sopii 2-4 henkilölle. Tämä retki toteutetaan päivä tai yön yli-kokonaisuutena. Yön yli kestävällä retkellä majoitus teltassa tai kämpässä riippuen ryhmän koosta. Fine dining ruokailukokonaisuudet kuuluvat hintaan.

Muita palveluitamme kesäisin Inarin alueella

Kalastusmatka Inarijärvelle

Retket Varanginvuonoon

Tutustuminen Kultamuseoon

Juutuan kävelyretki

Vaellusretki Lemmenjoella, Kultareitti tai osa siitä

Porotilavierailu Lemmenjoella ja Angelissa

Vaellusretki Otsamotunturille